Blok Fysiotherapie - Egmond aan Zee » home

Raymond Blok Fysiotherapie

Welkom op de website van de Fysiotherapiepraktijk Raymond Blok. Deze site biedt informatie voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. U kunt hier onder meer informatie vinden over o.a. de praktijk, onze therapeuten, onze specialiteiten, de zorgverzekering en onze openingstijden. Indien u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen per telefoon of e-mail.

Raymond Blok Fysiotherapie
Julianastraat 3
1931CA Egmond aan Zee
Tel: 072-5064596
06: 06-30871542
e-mail:
 raymond.blok@quicknet.nl

Bij nieuwe ontwikkelingen (veranderingen) binnen de fysiotherapie houden wij u middels de website op de hoogte.

De praktijk:

Wij bieden diverse therapieën aan en werken met verschillende disciplines samen. Op de donderdagmorgen is er een manueeltherapeut aanwezig (Herald Beck) die gespecialiseerd is in het Kiss Syndrom bij baby's en kleine kinderen. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar 023-5390509 (vragen naar H. Beck).

Daarnaast werken wij samen met een sportschoentherapeut. Dit is dhr A.H. Visser van Sporthuis Visser (tel: 072-5069041).

In de toekomst hopen we dit verder uit te breiden en samenwerkingsverbanden met andere specialistes aan te gaan.

Wij komen ook bij mensen aanhuis (verzorgingstehuis) om fysiotherapie te geven. Als mensen niet in de gelegenheid zijn om naar ons te komen dan komen wij naar hen.

Tevens hebben wij (als praktijk) een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Dit wil zeggen dat wij met de verzekeraar een contract hebben afgesloten.

tekst vergroten / verkleinen | print pagina